Massages

Over Thalysia's Massage

Thalysia's Massage is gevestigd in Lux skincare & massage en biedt daar verschillende massages aan. Ik ben afgestudeerd voor de opleiding HBO masseur in 2017 en heb al meer dan 5 jaar ervaring in deze branche. Ik heb op verschillende plekken gewerkt, waar ik veel ervaring op heb gedaan. 


Massages 

Ontspanningsmassage

Deze full body massage is vooral gericht op de algehele ontspanning van het lichaam. De massage werkt stress verminderend en kan stress gerelateerde klachten (chronische vermoeidheid, stijve nek, spanningshoofdpijn, slapeloosheid) verlichten. Alhoewel de massage vooral gericht is op ontspanning, kunnen de pijnlijke spieren ook zeker worden aangepakt. 

Sportmassage

De sportmassage is een stevige, klachtgerichte massage. Hierbij bespreek ik met u waar u het meest last van heeft waardoor ik gericht te werk kan gaan. Het doel van de massage is spierspanning en eventuele knopen verminderen, ook verhoogt het de doorbloeding in de spieren. Het regelmatig nemen van een massage draagt bij aan sneller spierherstel, waardoor u beter kunt blijven presteren. Ook kan het terugkeer van blessures voorkomen. Echter is een sportmassage niet alleen voor sporters en kan iedereen (mits er geen contra indicaties zijn) deze massage ondergaan.

Rug, schouder en -nek massage

De naam zegt het al, bij deze massage worden de rug, schouders en nek goed onder handen genomen. Het is wederom een redelijk stevige massage die de spieren versoepeld en spierknopen verminderd. Deze massage is erg fijn als u lage rugklachten heeft, maar bijvoorbeeld ook als u last heeft van gespannen schouders of bij een stijve nek.

Indiase hoofdhuid massage 

Dit is een heerlijke ontspannende massage van het gezicht, decolleté, schouders, nek en natuurlijk de hoofdhuid. Deze massage bevorderd de nachtrust, verminderd stress en werkt goed tegen (spannings) hoofdpijn. Een aanrader is om deze massage in combinatie met een van de andere massages te boeken. Maar dit is natuurlijk geheel aan uzelf.


Contra indicaties

Contra indicaties zijn aandoeningen of kenmerken waarbij het de cliënt word afgeraden om bepaalde behandelingen te mogen ondergaan.

Contra indicaties bij massage

- Hernia

- Koorts

- Zwangerschap onder de 12 weken (risico dat er iets mis gaat in deze periode is groter)

- Kanker (in overleg met arts, zou eventueel massage toch mogelijk zijn)

- Acne op het lichaam (i.v.m. besmettingsgevaar)